lördag 28 april 2012

Lördagkväll

Hej alla vänner o besökare!

Det är nog dags att jag tar o kikar in här en liten snabbis. Jag har ju en del o visa upp men inte varit så vidare aktiv vid datan. Jag har fotograferat lite idag i alla fall så det kommer väl så småningom. Har en del nya mönster jag vill dela med mig av också. Såna jag pillat ihop själv förstås. Det är rätt många av mina gamla följare som inte lagt till sig på denna nya blogg men dä ä ju inge tvång men saknar rätt många av di gamla följarna... ;*)

Jag har fått en award också av Pia. Om du ser det här Pia så kan jag inte kommentera på din blogg =( de går inte men tack snälla för awarden och din kommentar.

Jag har fått en award av http://piashobby.blogspot.se/

Jättetack
Regler:
Kopiera och länka till den man har fått awarden av.
Ge den vidare till 5 bloggare som man inspireras av och som har mindre än 200 följare.
Meddela dem att de har fått awarden. Jag tycker det här är svårt då rätt många inte vill ha såna här...men jag chansar o väljer några fina bloggar

Jag väljer att ge awarden till följande bloggar
http://elinthomasson.blogspot.se/
4 kommentarer:

nattugglan sa...

ja det tackar man för. Här är fint valborgsväder idag..solen är fram o blå himmel..+ 6 redan på dagen. Nu tvättar jag o ska hänga ut..o så skall jag virka lite småbröd o sen mormorsrutor.. en liten tjej på snart 4 år ska få det.Ha en skön 1;maj...

Unknown sa...

Å neeej, jag har ju glömt att tacka Dej för den fina awarden, så det gör jag nu ♥

Kraaam

Elin sa...

Åh, tack så mycket! Vad glad jag blir! Ha en fin fortsatt första maj!

Mmatilda sa...

Jag är också rätt långsam av mig. Tack så mycket! Har haft en hektisk period och inte hunnit vara inne på datorn nästan alls den senaste tiden, ska försöka nu idag.
Ha en trevlig virkdag!