onsdag 18 april 2012

I huvudet på en virktossig

Jag ska ge en liten förhandsvisning på vad jag pysslat med på sistone.
När nätterna är långa...

Det här är första högen.....


Här är nästa med en massa som är så gott som klara och som kommer här på bloggen så småningom =)Jag har varit dålig på datande några dagar men jag ska ta någon dag o hälsa på hos er andra snart. Nu är de dator av här så de blev inte så länge.

13 kommentarer:

Evas Pyssel sa...

Oj vad ska det här bli tro ???
Kram Eva

nattugglan sa...

oj va du virkar!!Ser att du har samma vita uddspets som jag ha virkat oxå..

Unknown sa...

Åhhh, underbara virkhögar du har!
Härliga färger, och underbar spets där...kanske blir en till favorit från dej hos mej framöver *fnissar gott*

Kramen från Eva

Mmatilda sa...

Vad du har producerat!!!

mest virkat sa...

Känner igen mig. Virkhögar. Börjar med nytt innan jag hinner avsluta :-D

Anonym sa...

This was precisely the answers I'd been searching for. Amazing blog. Incredibly inspirational! Your posts are so helpful and detailed. The links you feature are also very useful too. Thanks a lot :)

Gunilla sa...

oj va flitig du är <3 här har allt stannat upp.....bara trött trött trött och somnar framför tv, så inte blir det mycket gjort.... men får väl va glad att jag kan sova... hoppas du får en skön helg / kramar i massor

Unknown sa...

Hihihi, så det kan bli! :-)))

Å gissa om det gjorde ont att behöva radera DINA kommentarer som gjorde mej såå glad, men jag såg ju att om man klickade på ditt namn så hamnade man hos någon annan, så jag lydde dej ;*)

Nu måste jag stressa vidare, så jag kikar in mer i kväll, eller natt.

Massa kramar från Eva

Unknown sa...

TACK för dina nya kommentarer fina du ♥

Jag har varit ute på en jeeptur till City Gross medan du har slitit med dem, och jag skulle ha bjudit dej på kaffe/eller the nu ifall vi hade bott nära, och talat om hur mycket jag uppskattar att du tog dej tiden att ordna allt :-)

Skönt att vara hemma igen...jag körde mot grönt som man ska, men då fick en annan bilist för sej att plötsligt rulla ut mot rött, medan hans bakomvarande stod stilla...mina döttrar utbrast: Men mamma, han kör ju in i sidan på oss...!?!
Pust alltså, jag slank undan med millimetrarna på min sida kändes det som. Han var nog antingen väldigt trött, eller påverkad av något, den där andre bilföraren...

Tänk om han hade smällt in i jeepen, då hade jag nog missat dina fina kommentarer, och hamnat på sjukhus istället. SÅ du förstår att nu är jag extraglad & tacksam för att kunna läsa dem! :-)

Kramen från Eva

Anonym sa...

Vilken mysig och hemtrevlig blogg:) Jag tänkte följa men hittar varken facebook eller twitter hos dig??

Vill du ha lantlig inspiration samt delta i en tävling, då kan du kolla in min blogg.
Ha en kanonvecka.

LOVE Maria på inredningsvis

Gela sa...

Milde Matilda vad du producerar och så mycket fint!!!! Vilken inspiration!! Tack för att du delar med dig ha en fin fin kväll/Gela

Pia sa...

Underbar blogg du fått till.
Du har nåt att hämta på min blogg=O)

Unknown sa...

Kom in här från nattens dimvandring, slog igång datorn en liten stund eftersom jag ändå inte kommer att kunna sova än, och fann Ditt fantastiska rim, vilket fick mej att nästan slå hakan i gamla skrivbordet, och sedan fnissa gott, du är då för härlig du!:-)))

Sussa gott ~~~
Kramen från Eva