torsdag 29 mars 2012

Spets o lite annat =)

Kommer ni ihåg den här spetsen som jag virkade på för flera månader sen?Jag lovade ju för ett bra tag sen att jag skulle visa lite av hyllan vi byggde och målade med spets på.....Hyllan var enkel och målades vit. Tyvärr ingen bild på bara den nu då. När hyllan var färdigmålad så tog jag sandpapper och slipade den lite här o där så den skulle se både sliten o gammal ut vilket den efter lite arbete också blev. Det kanske syns lite på bilden...

Idag har jag tagit en hård papplåda som det varit kattmat i, såna där påsar men lådan var perfekt i storlek till det jag tänkte ha den till. Efter de letade jag fram en gammal 91:an och klippte ut en hel del bilder och efter de blev de lite decoupage.

Så här blev resultatetJa, men spetsen o hyllan då?

Jo på vårat dass eller toalett då´da som är liten o trång tyckte jag att allt skulle få ta plats.
Upp med hyllan och på med spetsen, sen i lådan ställde jag en bunt med gamla 91:an, Kronblom, Åsa Nisse, Kalle Anka och Lilla Fridolf... ja ja nog om de men vår toalett blev iaf. rejält upp piffad med lite enkla medel. Dessutom fick jag en plats att ställa toarullar på vilket var mest nödvändigt.

Så här blidde det

5 kommentarer:

nattugglan sa...

så fint det blev!! Dekoupage tycker jag är så himla kul..o snyggt blir det oxå.

Unknown sa...

Så fint det blev Carina :-)

Älskar den spetsen ♥

Kramen från Eva

caroline sa...

Hej. Va fint det blev!

Svar: Mormors rutor är ganska roligt att göra :D men jag måste byta färg hela tiden för annars blir jag uttråkad :P Vill helst göra så många att det blir en filt, men det kommer ju ta flera månader. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra när jag ska sätta ihop dem, vilket metod menar jag. Är ju ny på det här med virkning. Men gud så kul det är!

Ha det så bra! / C

Unknown sa...

Så fint det blev! Tänk vad lite spets och ditt fina dekoupage kan åstadkomma, helt underbart. Varför köpa nytt när man kan fixa det själv?

Evas Pyssel sa...

Vilken söt spets. Jag har virkat många meter lakansspetsar. När jag gick min utbildning satt vi på rasterna och virkade lakansspetsar. Det var tider de´!!
Kram Eva