lördag 10 augusti 2013

Uff så trött jag är...

Sov bara två timmar i morse o varit upp med sjuk kisse. Får se hur det går med det, Han verkar inte ha ont och vi får i honom både mat o vatten så just nu sover han den lille killen. Han är ganska nära oss hela tiden så just nu vill ingen av oss ens åka ut o lämna honom ensam här. Den andre lille killen är helt klart orolig över sin bästa kompis som inte alls är som han brukar. Han har varit fram o slickat på honom lite men låter honom ändå mest vara ifred. De är kloka på många vis katter. Gösta gjorde liksom en avvärjande nick knappt märkbar men den lille uppmärksammade det...

Förra fredagen var vi på begravning. Det var en fin stund men ledsamt som det alltid är på såna =(

Min lillebror repar sig. Talet funkar fint och han kan gå oxå men armen har det varit lite värre med.

Ja bilarna är besiktade o klara... tänkte bara berätta om de utan några krusiduller just nu ;*) Ni vet ju hur de var sist... cirkus Benewaschingotooeggj.

Hur många av er mina följare är på instagram? Det skulle vara roligt att veta då inte alla heter samma sak som på bloggarna jämt... Berätta gärna men inget måste... =)

Jag har vunnit en ny iphone ca tio ggr nu...en resa....ny tv o dvd anläggning. Herregud vad jag vinner o vinner... BARA JAG SVARAR PÅ NÅGRA FRÅGOR FÖRST.... fattar inte var alla dårar får min andra mail ifrån med de ena konstiga erbjudandet efter de andra... o så är jag helt skuldfri oxå de glömde jag ju... JA MEN ALLT detta utan att ens vara med i nåt. Är det inte fantastiskt??? eller ska man kalla det fanatiskt???? Jag är så trött på att rensa såna mail nu så jag blir galen. Hjälper inte med spamfiltret riktigt heller då det ofta ser ut som det kommer från privatpersoner. Snälla säg om de är fler som råkar ut för samma för jag vill inte ha mer grejer nu o är så trött på att vinna flera ggr om dan. Haha nu vann jag igen...
Hejsan carina

GRATTIS - Du har blivit utvald!

Du har idag tilldelats ett L´Oréal eller Elisabeth Arden paket efter eget val.

Ja, du läste rätt. men att dom orkar... går inte att avanmäla heller men jag har ju för bövelen inte ens anmält mig från början...

Hej Carina
 
Hur blir det med resan till Mallorca i höst?
 
Om du fortfarande är intresserad av resan - Bekräfta ditt deltagande här
 
Jäjä hej tomtegubbar slå i glasen eller nåt...
 
Hoppas ni alla har en fin helg!
Kram

Carina
 
3 kommentarer:

FarmorMormorA sa...

Det är så roligt att du bloggar lite igen! Vi är redan "kompisar" på Instagram där jag heter precis vad jag heter :-) Nämligen agnetamstrandberg. Roligt att följa dig på båda ställena! Och jodå. Jag vinner och jag kan bli skuldfri och jag kan få än det ena än det andra. Det senaste är att jag kan bli cykeltestare... Jag märker alla som skräppost då kommer de inte tillbaka i mejlflödet. Men det dyker ständigt upp nya. Finns det verkligen folk som går på det? Måste det ju vara eftersom det aldrig tar slut. Ha det gott!

Unknown sa...

Så roligt att du har skrivet lite i bloggen. Blev glad för din skull att din bror är på g, lite kul mitt i bestyret med kissen. Hoppas han repar sig. Låter bra det där med att han nog inte har ont, det hade du nog både härt och sett i så fall. Håller med dig om att de är väldigt kloka djur. Min han ligger på balkongen hela dan numera vill inte vara inne.
Ha det gott och sköt om er alla. Kram på er!

Pysselfarmor sa...

Så skönt att din bror repar sig och jag håller tummarna att det bara går bättre och bättre dag för dag.
Kissekatter är kloka djur och de känner absolut att en kompis är skraltig. Hoppas att även detta ordnar upp sig.

ja visst är det märkligt med dessa mail och jag undrar hur i 17 det kan "löna sig" att skicka ut sådant för jag kan ju inte tro att folk är så dumma att man går på det och besvarar mailen. Det hjälper inte alla gånger att märka dem som skräppost för det dyker upp ständigt nya. Ja inte vet jag hur man blir av med det mer än att ständigt markera dem som skräppost och ta bort alla.
Kanske ses vi då på någon "vinstresemål i höst" då ha ha ha ha - vart ska du åka?

Önskar dig allt gott!