onsdag 4 december 2013

Hej alla som fortfarande droppar in här =)

Jag fattar inte att förra inlägget var ända från oktober redan. Okej inte så länge men ändå. Här händer bara eländen o tokerier mest. Just nu är jag yr som karusell och jag kräks så fort jag gör häftiga svängar med kroppen. Tror de kommer från nacken som fick rejäl massage då jag var till frissan. Nästa gång kommer jag tacka nej till de för de skulle nog varit skönt om jag inte hade problem med nacken.

Jag har provat o sticka lite på sockar och det har känts halv okej men får tänka mig för. Bättre med virkningen men just nu får den vila några dagar igen. Borde inte ens skriva på datorn men jag har en hink nära om de blir akut. Usch vad jag pratar urk nu men så är de.

Bääbis är själv nu och en morsgris som innan men lite mer nu sen Gösta gick ur tiden. En del kvällar mest saknar jag honom så mycket mer o tycker jag hör honom komma tassande. Det är väl kanske så ett tag till...

Jag ska försöka få in lite nytt här tänkte jag som varenda gång jag är inne o visar mig..

Jaja ska inte säga nåt utan bara uppdatera nån dag när jag har orken ;*)

Alla verkar julpyssla så fint o jag ser på instagram hur flitiga en del är. Jag heter crochetcarina där nu om nån vill in o följa mina bilder.

Nu får jag nog resa mig igen.
Ha en go natt o sov gott när ni ska ned!


5 kommentarer:

nattugglan sa...

men fy va hemskt för yrsel..kanske du har kristallsjukan,farmor hade det el har haft 2ggr..o hon va ju så yr så fort hon vände på sej o spydde också.Ha en bra vecka!Kram

FarmorMormorA sa...

Jag tänkte också på kristallsjukan. Dottern hade det för ett tag sedan. Gick till vårdcentralen och fick hjälp med enkla vridningar och vändningrar som hon sedan skulle göra hemma också. Gick jättebra.
För mina axlar och nacke passar stickning bättre än virkning. Så olika det kan va´!
Sköt om dig nu!

Black Iris sa...

Usch och fy att behöva gå omkring och må så dåligt.. Hoppas verkligen du får bukt med problemen så att du orkar lite mer..

Kram Maidi

Unknown sa...

Det där låter inge vidare alls, hoppas du kryar på dej snabbt, och roligt att se dej skriva några rader här igen.

Kramen från Eva

Black Iris sa...

Kikar in för att önska dig ett riktigt Gott Nytt År..

Kram Maidi