torsdag 24 maj 2012

Varmt varmare varmast....

30 i skuggan idag .......

Ja det är i alla fall halkfritt kan man ju påstå =)
Jag är inte alls någon älskare av denna hetta som flera av er vet och mest för att jag inte mår bra av den på flera olika vis. Jag ska inte gnöla så mycket om de men jag vill ju komma in och visa mig lite här. Har ju inte varit så flitig på sistone med bloggandet. Det går upp och ned och nu börjar väl en tid då många är ute mycket och det är trädgårdsgöra, grillning, bad och annat som är mera aktuellt.
Jag har tänkt uppdatera med lite mönster i flera dagar men varit uslig på det med känner jag men det kommer så småningom. Jag håller på o ritar upp lite filét-mönster som kanske kommer upp här ;*).
Det är ju lite lättsam virkning (tycker jag) på flera vis. Igår kväll gjorde jag klar en duk som jag måste spänna ut ordentligt o få någon fason på så jag kan visa upp den. Den är efter någon annans mönster  =)

Ska söka lite svalka nu så må så gott alla mina vänner o läsare.

5 kommentarer:

Mmatilda sa...

Visst vill man vara mycket ute nu. Idag har vi haft varmt även här i norr, 25 grader! Och jag gillar det.

Mari Manfredsson sa...

Även jag lider av värmen, men mina leder älskar den. Så för mig är det bara till att gilla läget och tänka på att värmen gör att jag har mindre ont.

Kram

Pärlor & Stickor sa...

Du är absolut inte ensam om att inte älska varmen. Visst jag gillar att det är varmt och skönt men inte allt annat det innebär med soleksem och svettningar,,, Då kryper jag helst in i skuggan. Ha det så bra.
Kram

Unknown sa...

Mulet & regndroppar & svalt hos mej idag, delar så gärna med mej till Dej :-)))

Kramen från Eva

Black Iris sa...

Det blir nog lite si och så med bloggandet för de flesta nu.
Alla har så mycket att stå i den här tiden..
Jag är precis som du när det gäller värmen, men det är sällan det är så där perfekt..

Kramen Maidi