torsdag 31 maj 2012

Vad hittade jag i mina gömmor?

Här kommer lite djungel kan man nästan tro.... det är faktiskt min hibiscus som jag haft sedan 1996-97. Då fick jag ett fint litet skott och den står på en liten pall men har inte långt upp till taket nu. Vad kan man ana alldeles bakom denna blomma då?....
Måste allt fnissa lite för jag har rent tvinga guben min att göra klar en hylla till som går över mittenfönstret i vardagsrummet o i mina gömmor hittade jag denna spets med hjärtan jag gjort för länge sedan. Om vi nu ska stanna kvar vid denna bild lite haha så i den ynkligt men söta lilla krukan sitter ett skott av tusenmoder... i nästa kruka finns en massa skott från min stora hibiscus men i kruka nummer 3 hahaha (Eva är du med nu?)
Där finns Petters peppar som går under ett annat namn som jag inte tänker benämna här på bloggen =)
Så tar vi nästa bild.... Jag har lekt lite o jag virkar fast jag inte bloggar så mycket nu på ett tag. Vad tror ni om detta...Syns det att de är små möss? (höll på skriva mössor) 
Om de är något som gillas så blir de kanske ett litet mönster snart. Jag tänkte denna som en gardin fast lite längre o kanske nåt mer på... Ja till ett barnrum.

Jag har tappat bort ett annat mönster som jag skrev ned så fint *snyft* så de måste jag göra om. Ska verkligen försöka få till de rätt snart iaf. Många som frågat om en viss duk o de är just den som jag måste göra om.

Det har varit lite svalare några dagar vilket jag tycker är skönt men de varnade på radion idag för snö i övre värmland någonstans..... Nog för ja tycker de är skönt med sommar om de inte är så hett men snö är väl till o överdriva kanske.

5 kommentarer:

Unknown sa...

Carina...jag tänkte väl jag å, att inte tänkte du väl...*tar ner handen från mitt förvånade gapande & å fnissar gott*

Så fint du har det i fönstret därhemma. Fiffigt med hyllan där i mitten!

Och vilka fiiina spetsar ~~~
Både hjärtan & möss :-)
Just precis nu, bara för att jag hälsar på här så fick jag en väldigt rolig liten idé ;*)

DU är bäst, så är det bara ♥

Kramen från Eva

Unknown sa...

Så fina spetsar! Håller på att virka din fina zick zack mellanspets som jag ska sy in i en köksgardin som jag ska sy till mitt köksfönster. Jag har så stora fönster så man får fixa till gardinerna själva....

nattugglan sa...

va fin hylla med spets..Hibiskus kan bli stora om de trivs.. mina vill bara få löss..så nu har jag inga.Jag skulle gärna virka en "liten gardin kappa" till lilla Idas rum..har du nått bra mönster.Jag har själv ett med nallar..o ett med hus/träd..har tänkt prova det o se hur det blir..

Hantverkarglädje sa...

Vao säger jag om mösspetsen, den var härlig och motivet syns bra. Ha en bra dag.

Mari Manfredsson sa...

Vad söt spetsen med mössen är. Den är något för mina kisar ;)
Det är alltid så kul att se vad du knåpar ihop när du inte är här på bloggen.

Kram