måndag 8 december 2014

Dela gärna detta!

För en tid sen fick jag ett fint mail från Lotta som du kan läsa nedan. Eftersom jag varit en latmask, mått pyton och en massa annat så har jag inte fått upp detta förut men nu så ska jag dela med mig.
Hoppas fler av er fina som tittar in här gör detsamma.
Kram
/Carina
Hej!

Jag heter Lotta och bor i Trollhättan.

Sedan en tid deltar jag i ett sysselsättningsprojekt – ForLife. ForLifes grundidé är att sälja enkla, smarta och användbara produkter till förmån för cancerforskning. Försäljningen sker via e-handel samt vid större evenemang och
hela överskottet går till vår insamling för cancerforskning.

Idén till ForLife-projektet föddes då ett flertal närstående personer till grundarna, inom loppet av ett år, drabbades av olika typer av cancer. De bestämde sig då för att själva vara med och göra skillnad inom utvecklingen av cancerforskning och detta är något som vi verkligen brinner för.

Vill du vara med och gör skillnad du också?
I så fall sänder vi dig en valfri produkt ur vårt sortiment,
http://www.forlife.nu/sv/butik.html, – ange vilken - om du, på din blogg, tipsar dina läsare om vårt projekt www.forlife.nu

I vårt sortiment finns pärlarmband i läckra färger:
  • med texten FORLIFE alternativt ZEROCANCER
  • med valfritt mobilnummer på - tryggt för småbarnsföräldrar att sätta på sina barn vid t ex besök på stormarknader eller andra tillfällen då de kan ”springa bort”
Vi har även halsband med texten FORLIFE och mobilskal för Iphone 4 och 5.

Tack på förhand

Lotta Larsson
ForLife

1 kommentar:

Black Iris sa...

Kikar in och önskar dig ett riktigt Gott Nytt År.

Kram Maidi