onsdag 10 juli 2013

Har svarat på lite kommentarer

Känner att jag verkligen ligger efter en hel del med min blogg. Tyvärr är det lite synd att en del inte lämnar sin mailadress för om jag dröjer med svaret är det svårt att göra någon uppmärksam på om jag svarat eller inte. Mailadressen visas ju bara för mig så det vore lite fint o kunna svara där ibland. Finns ingen blogg heller så är det svårt men jag har iaf. svarat på några frågor. Några som kanske väntar ser detta o kikar ;*)

Jag ser också att jag fått en hel del fler följare vilket jag tycker är jätte trevligt så hjärtligt välkomna!

Jag har mest instagrammat lite o det är enkelt för att telefonen alltid är så nära på nåt vis. Livet har varit lite jobbigt en längre tid men det finns även en del ljusglimtar som tur är så ibland väger det jämnt. Vill gärna att det ska vara lite mera överhäng på rätt sida.

Jag har börjat lyssna på talböcker igen. Jätteskönt faktiskt att kunna greja lite samtidigt som man lyssnar. Då gör jag liksom två flugor på smällen
Idag är det blåsigt men ändå väldigt kletigt varmt. I natt åskade det på håll och regnade massor. Sov inte en blund på hela natten men de var mer för det onda jag drar med. Har blivit några vaknätter men dåligt virkat. Saknar virkningen som förut men har ju påbörjat lite iaf och ska jag jämföra med hur det var för några månader sen så kan man väl säga att jag virkar väldigt mycket. Gäller att få till det poistiva i detta nu fnissar.

Min lillebror fick en stroke för några veckor sen endast 38 år gammal. Det blev rätt jobbigt och han blev helt lam på höger sida o tappade talet. Igår pratade jag med honom. Han kan prata fint nu om han tar det lugnt och han har lyckats komma upp på benen så han kan gå hjälpligt men stapplar. Tyvärr är det ingen funktion i armen ännu. Den är som en död tingest. Jag hoppas verkligen att det också kan komma tillbaka. Han har haft så många jobbiga saker som hänt i livet så det kan väl räcka...

Nu ska jag inte bli så långrandig här. Ska försöka klara av några mail till nu

Ha en attans fin kväll vare sig det är sol, åskar, regnar eller är drivis

/C

2 kommentarer:

Unknown sa...

Ja du, livet kan gå hårt åt en ibland. Hoppas din bror blir bättre eller rent av helt frisk. Håller tummarna. Din virkning springer inte ifrån dig, den bara vilar lite. Ta det med ro och se till att piggna till.

Ha en bra kväll! Kram på dig!

FarmorMormorA sa...

Jag följer dig ju på Instagram också. Men visst är det roligt med dina blogginlägg! Har ju lagt till dig i min lista på bloggar jag gillar på min blogg. Och visst verkar saker orättvisa ibland. En del människor verkar råka ut för fler dalar än toppar. Ha det bäst nu!