söndag 10 februari 2013

Söndag med snö

Jag lite lust att göra som Bääbis, ta tassarna o kura ihop lite =)  Ser i varje fall ut som han ligger så skönt o myser.

Förra söndagen tog mitt hjärta väldiga skutt.... Min lillebror ringde o talade om att en annan brors son kört skoter och blev påkörd av tåget. Det var många tårar o oro men änglavakten måste ha varit framme... Det måste varit en änglavakt med då bara några cm till skulle betytt att det inte skulle slutat så väl som det ändå gjorde.

Av skotern blev det bara skrot men vad gör det en sån här gång? Tydligen verkar han ha fastnat o kom loss o när han tittade åt ena hållet vilket går fort o till nästa sida så smäller det. Detta var vid en oövervakad järnvägsövergång. Han flög ca tio meter o det gjorde skotern med. Skadorna blev en liten blödning i hjärnan, en punkterad lunga och brutet nyckelben samt att ena benet var brutet på flera ställen så det blev en färd till Umeå för operation. Nu har han fått komma hem till Sundsvall igen.

Jag är så glad över att det inte slutade värre.... Det har varit en hel del jobbiga saker runt oss o man orkar inte liksom med mer...


4 kommentarer:

Pysselfarmor sa...

Å så förfärligt - vilken väntan ni måste ha haft innan ni visste att det gick så här "pass bra".

calesi sa...

Hej Carina

Tack för fin blogg som gav en hel del inspiration. Har länge letat efter ett mönster till en oval duk och hittade den perfekta duken här på din blogg. Du har bilden liggandes på sidan av bloggen. Du har gjort den i vitt och i någon rosa färg. Slulle så gärna vilja att du lade ut mönstret! :-)
Tack på förhand, /Carola

Sirpa sa...

Hej! Hoppas du har haft en skön Alla <3 dag! Har det fint! Kram Sirpa

Mmatilda sa...

Det var en läskig berättelse. Tur som du säger att det inte blev värre än det blev och hoppas han blir bättre snart!