lördag 19 januari 2013

Tittut eller nåt ditåt....

Här kommer ett inlägg från en av de sämsta bloggarna just nu...nä jag ska inte säga så men jag känner det exakt så. Det har inte varit mycket dator för mig på ett bra tag o de är nästan så jag började fundera nu på om datorn ens funkar nu idag när jag gick till den. Låter lite deppigt det här och det är faktiskt deppigt också men det blir välan bättre.

Nu vill jag försöka o få näsan lite högre än bara över ytan o jag har en jäsikens massa garn och påbörjade saker som ropar på mig ideligen... öh...! jamen det känns precis som om dom ropar på mig i alla fall.

Jag önskar eder en fin kväller så länge!

4 kommentarer:

Unknown sa...

Den ser väl fin ut tycker jag. Finns många varianter av mormors rutor. Min mormorsrute filt ligger och skräpar för tillfället. Har så många andra saker på g så jag vet knappt var jag ska börja.

Ha en bra kväll och kör på!!

nattugglan sa...

Va kul at du va inne o hälsa på hos mej-....Fin mormorsruta..ja jisses det finns ju en uppsjö av dessa rutor..just nu så virkar jag av tunnt virkgarn..eller ja så tunnt är det väl inte, har virknål nr 3..men det är tunnare än yllegarn.Ska göra en några rutor o va med i Fiffiga systras ide för januari.Så hemskt för den lilla hunden i branden, o för fam oxå som miste sitt hus...man ska va aktsam med ljus o sånt..det glöms bort så fort.Ha det bra o va med då du orkar,,,kram christine

Pysselfarmor sa...

Finfin ruta...och man bloggar när man känner för det annars blir det väldigt stressande!

Ha det bäst!

Sirpa sa...

Fin lite ruta blev det ju!:) Önskar dig en skön söndag!
Kram Sirpa