tisdag 4 september 2012

Borde sova nu....snart

Jag sitter faktiskt o skriver på några beskrivningar så ni ser, än finns det hopp om lite uppdateringar snart =)

Kikade lite på bloggen här nu när jag loggade in. Mest sökta ord just nu är virkade dukar. Finns statistik om allt numera tycker jag det verkar som. Min gamla sida och google hänvisar just nu flest sidor hit in till mig. Haha känner mig lite trött faktiskt o då blir man lite skrattig också. Har ingen koll på de där med statistiken så vidare, har ni det?

Samtidigt så har jag en massa projekt på gång och idéer, skulle behöva några armar till och mera ork i kroppen. Mitt ben med knölen gör ont o jag undrar jag om knölen ens kommer försvinna? Det är ändå snart 5 veckor sen jag slog benet. Visserligen rejält men de borde ju ge sig. Nån som har erfarenhet av knöl på benet som inte vill försvinna? (det kan också vara knöl på andra delar på kroppen) Har för mig att nån gammal kompis fick en hästspark och fick en sån häringa knöl på nyckelbenet som fortfarande sitter kvar efter många många år...hmm

Just nu virkar jag på två gardiner, fyra dukar, en gardinkappa....snacka om att man är vilse i pannkakan. Yra på med en massa projekt på detta viset. En duk har jag virkat på i kväll så den är nästan klar nu.
Jaja här sitter jag o ordblajar lite smått =D Ha en fin dag i morrn!
2 kommentarer:

nattugglan sa...

Ja du hade mycket på gång.. men det har jag å.. så då är vi lika vilsen i pannkakan..haha..Man borde ju göra ett klart o sen börja på nått nytt.. men visst är det kul att börja med nått nytt fast man inte e klar med det förra..Ha en bra dag.. här regnar det igen.

Black Iris sa...

Likadant här.. Många projekt på gång och då blir ingenting färdigt..
Måste försöka fokusera på en sak i taget..

Kram Maidi