torsdag 25 oktober 2012

Nu har jag gått över den berömda gränsen...

Natten som var kunde jag åter igen inte sova nånting. Vad ska man göra...ta stekpannan? Nä skämt och sido...det är bara såna nätter i mellanåt och man får försöka ta igen de ändå på något vis. Jag lyckades somna runt åtta i morse i drygt tre timmar. Så det är snart dags att krypa ned o göra ett försök. kanske kommer John Blund till just mig inatt =)

Helgen som var så passerade jag det magiska strecket så numera är jag 50 + fast det där pluset är ju bara några dagar ;*) Det var en underlig dag som jag tänkte smyga förbi och nog smög den alltid. Tre sms med grattis kom sen vad de dödens tyst. Jaja det passar ju bra tänkte jag även om de ändå mitt i allting kändes lite torftigt liksom eftersom jag brukar få en hel del mess. Så var jag ut och hämtade posten. I brevlådan fanns mest "spam" och ett tjockt vadderat kuvert men ingen avsändare... I det fanns jättefina presenter och jag blev så glad o rörd att jag nästan grät över arbetet som lagts ned i innehållet. Vilken lurig busig fin tjej som jag blivit vän med sen jag skaffade denna blogg. Tack sötaste du! <3

Dagen förflöt i tystnadens tecken. Vid halvtre tänkte jag åka till affären en sväng då ringer en Lena från nån blomsterbod o vill komma med blommor. Visst hon kom efter kl fyra med en jättebukett. Trodde de var från dottern men det stod från bröderna Bäver med familjer djur o bihang haha....Åh mina bröder 4 st...vilka busiga typer skulle jag vilja säga för dom brukar inte vara så där jämt. Sedan kom fler blombud...suck...jätteroligt men jag tänkte ju ta det lite lugnt bara o inte göra så stort väsen av det här....

Halvåtta var det fortfarande ganska tyst fast då hade jag pratat med alla mina bröder o var rätt hes. Dom skrattade gott åt mig o tyckte dom var roliga...*fnys* <3 Saknar dom o flera andra som är så långt bort. Dom sa att dom tänkt försöka åka ned men det passade inte alla att få ihop det o tur var väl de kanske för då skulle jag svimmat när jag öppnat dörren...

Sedan strax före åtta tänkte jag gå ned o duscha.....då ringer svägerskan. Vi tänkte vi skulle ringa när vi är utanför o nu är vi utanför....WHAT???????? Å nej...vad...drog upp byxorna igen och kände mig helt ofräsch när än den ena efter den andra dök in o kramades o alla var finklädda o nyduschade.... Som tur var hade dom med sig en jättesmörgåstårta med mera så det blev inge problem där. Själv hade jag bara vanlig tårta för jag tänkte ju som sagt inte ha nåt ståhej men de blev det. Har fått många fina presenter o av min A fick jag en ny mobil eftersom den andra är så nedrans dum mot mig men den nya är inte lätt o lära sig.
Här kommer några av buketterna jag fick. Har inte fotat de andra men ska nog göra det innan de börjar vissna.... Vill ni le lite åt en massa annat tok ska ni läsa under bilderna =)

 
Sen i helgen på söndagen var A nere i källaren o klev snett o ramlade. Stukade foten illa och den är...får se nu... i ca 13 olika nyanser av färger från tåna till hälen och svullen o öm. Som min knöl var på benet ungefär. (Den gör ont än.) Jamen så himla roligt, vi gillar ju färger här men de får väl för fanken vara nån måtta... vill vi ha färg på kroppen finns ju smink eller hur? Eller så kan man ju roa sig med att åka till MC donalds o bli uppmålad....

Ja då var de inte så mycket mer än att....jo just de ja...trodde ni det var bra så? Näää Han haltar illa stackarn men ska ju jobba ändå. Får hoppas det ger sig fort. Man behöver inte fler problem precis... samma söndag efter att ha ätit massor av tårtor o diverse....det blev mera firande på lördagen....så började våra tarmfickor att bråka rejält. Mest A denna gång men även jag mådde rätt tjyvigt.

På måndagen ringer A hem o har fått punktering.....amen jesse namn!!!!!!! Du kanske måste komma o hämta mig säger han...ååå nej ring till din syrra som bor nära hans jobb....men då som tur var kom en kille som hade grejer från samma jobb och dom fixade det hela. Ja tro nu inte att jag tänkt o lämna honom i sticket men jag hade ju också även fått ett litet ryggskott som grädde på moset i helgen så att köra bil var inte något jag längtade efter särskilt mycket.

På måndagkväll gurglade det underligt och rapade o lät...GISSA VART? Nu har vi fulla tvättstugan med avloppsvatten igen...Jag är redan så trött och slut ändå som de är...jag orkar inte med sånt här "skit" för skit är ju rätt namn på detta sista... I morrn ska vi ringa efter hjälp. Vi försökte med lite annat först men inget hjälper så nu blir det sydväst, hink och gummiraka igen. Glädjande nog finns den gamla slaskskrapan kvar där nere om den behövs...precis som om den skulle hjälpa så mycket nu...

Nu kan det väl räcka eller vad tycker ni? I morse kändes det som att jag fått urinvägsinfektion....ja ja åhh det har jag ju inte haft på länge...Nä så roligt är de ju inte så jag har druckit mycket vatten o de är bättre faktiskt. Känner man lite o dricker så brukar de kunna hjälpa. Har inte haft de mer är 3-4 ggr i mitt liv.
Trött har jag varit hela dan....Så ringer A hem o säger att...ja vi måste fixa bilen...(detta är den gamla) för att avgassystemet har lossnat.....Jag svarade mest:
GARGHHHHHHHHH
Detta får avsluta detta inlägg =)   =/   =(   vilken smajlis ska man välja efter detta???

Kram på er






onsdag 17 oktober 2012

Hej hopp!...

Det var då värst vad dåligt uppdaterat det var på denna sida....

Jag håller på att arbetspröva och inte kan jag säga att det går så bra. Mår rätt dåligt och som ni ser borde jag ju sova nu men har så ont att det inte går. Har legat o vridit mig flera ggr och verkligen dragit mig i örat o sagt åt mig själv att sova men hjälper de? näää inge vidare.

A ska snart upp så här sitter jag med alldeles nykokt kaffe så varför inte göra nåt inlägg?

Den sista tiden, ja månaderna har jag verkligen inte mått så vidare och jag har inte kollat in så många bloggar. Knappt min egen ens varje dag. Dä ä dåligt tycker jag men orkar man inte så orkar man inte bara.

Virkning...vad är det för något? vill jag fråga....Jag har inte rört så mycket garn, virknålar eller nåt på flera veckor och jag som tänkt visa en massa saker vilket jag också ska göra och kanske kan det gå lite bättre nu när de är mörkt och man slipper stressen med allt ute. Visst det är fortfarande en massa att göra utomhus men inte lika flitigt växande gräs längre. Just nu regnar det och jag är glad för att de inte är minusgrader för herreje vad snö vi skulle ha nu i så fall.

Jag har fått en hel del mail o kommentarer o är inte helt säker på om alla fått svar. Är det någon som inte fått svar så snälla hör av er igen. Jag brukar ha lite koll på det där men tappat lite av själva kollen ett tag. Känns som att jag har missat några ändå så som sagt hör av er igen.

Massor med halvfärdiga projekt har jag men jag vet att fler har de så jag är inte precis ensam om det... känns bra att veta =) hmm.... kl säger 03.38....jaha säger mig kropp ungefär...ser det ut som att jag bryr mig? Ja men huvudet bryr sig ju. Suck hopplösa nätter det här är.

Ja just de ja...den där knölen jag fick på benet när min dotter med familj kom. Tror ni den är borta? Näää men visst är den kvar, dock är den lite mindre. Doktorn klämde försiktigt på den där för några veckor sedan o var rätt säker efter ett tag att jag fått en rejäl blödning som är inkapslad nånstans där inne i benet. Det gör fortfarande ganska ont och själva knölen hettar. Vi får se till jul....den har ju som sagt minskat en del och kanske försvinner den om jag har lite tur...haha tur...vad är de? Nä nu ska jag sluta o låta så pessimistisk.
Tjoho det är miss i nassa o börjar ljusna lite =)

Hoppla....